Skip to main content

Aquest passat 2022, Gasopas s’ha convertit en la primera estació d’Andorra en disposar de carburant GLP (Gas Liquat derivat del Petroli), que s’afegeix a la resta de carburants disponibles, com són el gasoli, gasoli Premium, gasolina 95 i 98.

El GLP és un dels combustibles alternatius més utilitzats actualment i més respectuosos amb el medi ambient. Aquests avantatges, associats a una alta tecnologia, el converteixen en l’energia alternativa i neta més utilitzada al món, ja que la seva combustió allibera molt poques partícules fines a l’atmosfera.

El sortidor de GLP el trobareu a la part exterior de l’estació i està disponible durant els horaris d’obertura de l’estació.

A Gasopas estem compromesos amb la preservació del medi ambient i actuem enfront dels impactes ambientals de l’empresa. Per això realitzem controls freqüents i una gestió acurada de tots els residus generats a l’estació de servei.

gpl andorra
Close Menu
FR / ES

La professionalització, la qualitat i el servei a el client són la premissa que marca la nostra visió d’empresa.