Skip to main content

La nostra bona energia al teu servei

No només podràs fer el ple de carburant a la nostra gasolinera. T’oferim diversos serveis, tant per a tu com per al teu vehicle, que et facilitaran el viatge.

Gasopas està dissenyada per oferir el més alt servei, en termes de comoditat i seguretat, i cobrir les necessitats dels milers de clients que ens visiten diàriament.

andorra
serveis

Manòmetre

Pots mesurar i subministrar la pressió relativa de l’aire que necessiten els pneumàtics del teu vehicle. Amb la pressió adequada consumiràs menys carburant, desgastaràs menys les rodes i aconseguiràs més adherència al paviment, de manera que milloraràs l’estabilitat del vehicle i reduiràs el risc d’accidents.

Serveis oberts al públic

Gasopas compta amb servei de WC per als seus clients, tant per a homes com per a dones, disponibles en l’horari d’obertura al públic de l’estació. Disponible també canviador per a infants. Completament renovats l’any 2022.

Carregador elèctric

GASOPAS compta amb un dels primers punts de recàrrega per a vehicles elèctrics del Principat situat al centre del Pas de la Casa. Demana la targeta a l’estació.
? Localització del carregador

AUTOSERVEI 24h

Disposem d’un autoservei nocturn.

VENDA AUTOMÀTICA

També disposem de màquines de venda automàtica perquè puguis fer un refrigeri ràpid.

Butà

Pots comprar la teva ampolla de butà envasat per a ús domèstic a la nostra mateixa estació de servei.

Close Menu
FR / ES

La professionalització, la qualitat i el servei a el client són la premissa que marca la nostra visió d’empresa.