Skip to main content

Gasopas aposta per les energies alternatives i la mobilitat més sostenible! Per això, al centre del Pas de la Casa oferim un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics, apostant així també per a la millor qualitat i servei al client. Podeu demanar la targeta directament a la nostra estació de servei o recollir-la directament a l’oficina de turisme del Pas de la Casa o a SERCENSA (C. Bearn s/n. Edifici de Serveis, local núm. 4 Pas de la Casa).

D’altra banda, per tal de garantir la qualitat del nostre combustible, totes les bombes de l’estació estan equipades amb filtres de micropartícules, la qual cosa fa que el servei es pugui interrompre si el combustible no té la qualitat requerida.

La nostra estació de servei està envoltat de natura; els problemes mediambientals són el centre de les nostres preocupacions. Som una benzinera moderna i respectuosa amb el medi ambient, avançant cap a una mobilitat més sostenible, sempre apostant per la qualitat i un servei al client impecable.

punt de recàrrega pas de la casa
Close Menu
FR / ES

La professionalització, la qualitat i el servei a el client són la premissa que marca la nostra visió d’empresa.