Skip to main content
RSC

Gasopas i la responsabilitat social corporativa

Gasopas integra, dins de les seves polítiques econòmiques, accions de responsabilitat social corporativa o empresarial (RSC), que es materialitzen mitjançant aportacions voluntàries per tal de contribuir a fins socials. En el nostre cas, es tradueixen principalment en ajudes a diferents entitats i persones de la parròquia d’Encamp, les quals desenvolupen una activitat en l’àmbit esportiu o cultural.

La nostra empresa està compromesa amb el seu entorn social i amb els diferents col·lectius als quals van dirigides les aportacions de RSC, que s’estableixen a partir dels valors i l’ètica dels nostres accionistes, i amb la voluntat d’assolir uns objectius compromesos i definits des del respecte i la igualtat social.

La nostra política de RSC ha estat sostinguda durant tots aquests anys i sempre implicada i alineada  amb els objectius de multitud d’entitats i persones, les quals s’han vist beneficiades de les ajudes. Totes aquestes accions han aportat, sens dubte, un valor afegit a la nostra empresa.

Valentí

Ripoll

Gasopas, l’aliat dels esportistes! A la foto, Valenti, un dels Trial Riders que patrocinem al Campionat d’Espanya a Ripoll!

Campionat del Món d'esquí de Muntanya

Andorra

Gasopas patrocina un any més al Campionat del Món d'esquí de Muntanya i a la cursa del Comapedrosa.

Edgar Montellà

Andorra

El pilot d’automobilisme encampadà Edgar Montellà amb els colors de Gasopas!

Escanyabocs

La Seu d'Urgell

Patrocinem l'equip que participara a la prova multiesportiva a la natura més singular del Pirineu que té lloc al Parc Olímpic del Segre de la Seu d’Urgell.

Font Blanca 2019

Andorra

La segona prova de la Copa del Món d’Esquí de Muntanya de la ISMF es disputa a Andorra. Com en edicions anteriors, la Font Blanca 2019 consta de dues curses: la Individual i la Vertical. A Gasopas estem orgullosos de poder donar suport a aquesta prova tan emblematica.

Gasopas treballa i segueix amb el compromís de continuar fent accions de RSC, que reforcen la reputació i la consciència social de la companyia.

Close Menu
FR / ES

La professionalització, la qualitat i el servei a el client són la premissa que marca la nostra visió d’empresa.