Skip to main content

Malgrat les variacions i increments del preu dels carburants als països veïns, a Gasopas continuem oferint-vos preus molt atractius que us permetran fer un estalvi important aquests dies. De fet, la nostra estació de servei manté actualment un diferencial de preus amb França força favorable de cara al client que ve del país veí. Podeu consultar sempre els preus actualitzats de la nostra benzinera al nostre lloc web.

A més, a Gasopas posem a la vostra disposició bidons o ?????????? homologades i reutilitzables per al transport de carburant, que us permetran estalviar fins a 5 € en el preu total del dipòsit (preu calculat segons el preu públic mitjà del combustible als països veïns).

Com és habitual, estarem encantats de donar-vos la benvinguda al complex durant la vostra visita!  Aquest 2023 volem continuar treballant per garantir-vos la millor energia per als vostres viatges.

Close Menu
FR / ES

La professionalització, la qualitat i el servei a el client són la premissa que marca la nostra visió d’empresa.