Skip to main content

Política de privacitat

 

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

FORMULARI DE CONTACTE

SISTEMA DE VIDEOVIGILÀNCIA

RESPONSABLE

GASOLINERA PAS DE LA CASA, SA. 

 

FINALITAT

Gestionar les consultes dels USUARIS de la WEB.

 

Protegir la seguretat de l’establiment i del personal.

 

 

BASE JURÍDICA

El consentiment de l’USUARI.

 

Interès legítim del responsable del tractament.

 

DESTINATARIS

Les seves dades no se cediran. 

CONSERVACIÓ

Dotze (12) mesos. 

Un (1) mes. 

DRETS DE  L’INTERESSAT

Accedir, rectificar i cancel·lar les dades referents a la seva persona, oposar-se al tractament de les dades, sol·licitar la limitació del tractament, o portabilitat de les dades. 

 

POLÍTICA DE PRIVADESA.- FORMULARI DE CONTACTE

D’acord amb el que s’estableix a la Llei 29/2021, de 28 de octubre, Qualificada de Protecció de Dades personals (LQPD), l’informem que les seves dades de caràcter personal recollides a través del “Formulari de Contacte” seran tractades pel Responsable del Tractament les dades del qual son:

Responsable del tractament: GASOLINERA PAS DE LA CASA, SA.

  • Direcció postal: Carrer Rene Baulard 4, Baixos (AD200) Encamp, Principat d’Andorra.
  • NRT: 700223-T
  • Telèfon: (+376) 83 19 95
  • Direcció electrònica: administracio@gasopas.ad
  • Delegat de Protecció de Dades: La Direcció

Les seves dades seran tractades amb la finalitat de gestionar la sol·licitud i/o consultes de l’usuari.

Si és necessari contactar-li ho farem a través de correu electrònic.

El tractament d’aquestes dades està basat en el consentiment de l’usuari. Les seves dades no se cediran a tercers excepte en els casos que existeixi una obligació legal. Les dades proporcionades es conservaran durant el període màxim de 12 mesos.

Se l’informa especialment que GASOLINERA PAS DE LA CASA, SA. no pren decisions automatitzades sobre aquesta mena de dades.

Així mateix, li recordem que té dret en qualsevol moment a accedir, rectificar i cancel·lar, les dades referents a la seva persona, així com a oposar-se al tractament d’aquests en la forma i amb les limitacions previstes en la llei, a sol·licitar la limitació del tractament o portabilitat de les dades, posant-se en contacte amb el Responsable del Tractament o amb el nostre Delegat de Protecció de Dades  a través del correu electrònic: administracio@gasopas.ad  

Es recorda el dret de l’usuari a presentar una reclamació davant l’Agència de Protecció de Dades Andorrana (ADPA) en cas que consideri que s’ha vulnerat algun dels seus drets sota les vigents disposicions legals.

 

POLÍTICA DE PRIVADESA .- SISTEMA DE VIDEOVIGILÀNCIA

D’acord amb el que s’estableix a la Llei 29/2021, de 28 de octubre, Qualificada de Protecció de Dades personals (LQPD), l’informem que les nostres instal·lacions compten amb un sistema de videovigilància i que, per tant, el tractament de la seva imatge, com a dada de caràcter personal recollida a través del sistema anomenat, seran tractades pel Responsable del Tractament:

Responsable del tractament: GASOLINERA PAS DE LA CASA, SA.

  • Direcció postal: Carrer Rene Baulard 4, Baixos (AD200) Encamp, Principat d’Andorra.
  • NRT: 700223-T
  • Telèfon: (+376) 83 19 95
  • Direcció electrònica: administracio@gasopas.ad
  • Delegat de Protecció de Dades: La Direcció

Les seves dades seran tractades amb la finalitat protegir la seguretat de l’establiment, i en concret per tal de garantir la seguretat de les persones i els béns a l’espai privat que es troba videovigilat. La base legitimadora del tractament de les seves dades personals es fonamenta en l’interès legítim (article 6 GDPR).

El tractament de les dades no comporta decisions automatitzades, ni l’elaboració de perfils amb finalitats predictives de preferències personals, comportaments o actituds.

Les seves dades no seran cedides a altres responsables, nacionals i/o internacionals; a excepció d’aquells casos en què existeixi una obligació legal de fer-ho.

Les seves dades seran conservades un màxim d’un mes, a excepció d’aquells casos en què existeixi una obligació legal de conservació. Transcorreguts els terminis màxims de conservació establerts legalment, les seves dades seran suprimides.

Aprofitant l’avinentesa els hi comuniquem que poden exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació, i portabilitat, així com la seva decisió a no ser objecte de decisions individuals automatitzades; posant-se en contacte amb el Responsable del Tractament o amb el nostre Delegat de Protecció de Dades a través del correu electrònic: administracio@gasopas.ad  

Així mateix, en cas de no poder exercir els seus drets davant el Responsable del Tractament, té vostè dret a dirigir la seva reclamació a l’Agència de Protecció de Dades Andorrana (APDA).

Close Menu
FR / ES

La professionalització, la qualitat i el servei a el client són la premissa que marca la nostra visió d’empresa.